Nawi-Flow's Blog

För de senaste bloginläggen hänvisar jag till https://nawiflow.home.blog

Tankar och filosofi, att väva samman vetenskapliga studier med mer esoterisk information - alternativa perspektiv på livet i stort och hur det upplevs i stunden. Perspektiv är en av nycklarna att lösa upp låsta situationer, tankar och känslor. Det är också en nyckel till nya val. Förhoppningen är att du skall finna delar som kan hjälpa dig att stärka din rörelse mot en positiv önskad förändring.

Dec 07, 2018

Perspektiv på vår Autopilot (Video)

Perspektiv på denna del av oss som automatiskt sätts igång, triggad av situationer och människor. Automatiska oönskade reaktioner kan förändras!

Continue reading "Perspektiv på vår Autopilot (Video)"

Nov 11, 2018

Dit vi riktar vårt fokus flödar energin

Se hur abstrakta koncept som vår energi är förankrad i vår biologi. Låt perspektivet och kunskapen stärka dig i din strävan att varje dag bli en uppgraderad version av dig själv.

Continue reading "Dit vi riktar vårt fokus flödar energin"

Oct 01, 2018

I sin Essens är Allt Ett

Hur kvantfysiken och de spirituella perspektiven smälter samman kring konceptet "Allt är Ett".

Continue reading "I sin Essens är Allt Ett"

Sep 11, 2018

Känslor

Känslor och beteenden är inte bara psykologiska, de är också biokemiska! Kunskap om detta hjälper oss att lägga till ytterligare ett perspektiv på det vi redan vet om känslor. Det kan bli den avgörande skillnaden som ger oss kraften att avdramatisera hur vi emotionellt reagerar och upplever situationer, platser och människor

Continue reading "Känslor"

Aug 28, 2018

Retreat Peru 2019

Välkommen att göra en djupgående personligt utvecklande och transformerande resa med oss, Pär & Pernilla, till Peru! Det är en upplevelsebaserad utbildning i naturmedicin och shamanism från de lokala ursprungsbefolkningarna i Amazonas och Anderna.

Continue reading "Retreat Peru 2019"

Aug 23, 2018

Wayki's

Wayki’s är en upplevelsebaserad utbildning som löper under sex månader där vi träffas fyra helger på vår vackra gård på Orust. Du möter din ”Master Mind Grupp”, dina Wayki’s.

Det blir en fysisk, emotionell, mental och spirituell resa som kan visualiseras som en subtil och expanderande tratt av ökande medvetenhet. Resultatet är inte religion och det är inte vetenskap, det handlar istället om att låna koncept från flera olika riktningar för att du sedan skall kunna känna in och skapa den bild som blir sann och attraktiv för dig att leva med.

Continue reading "Wayki's"

Aug 23, 2018

Mänskliga Behov

Vi har sex grundläggande behov; trygghet, variation, betydelsefullhet, kontakt och kärlek, växande och givande. Dessa behov är avgörande för våra relationer med andra och en viktig del i att lära känna sig själv.

Continue reading "Mänskliga Behov"

Aug 23, 2018

En andlig livsillustration

En andlig livsillustration

Continue reading "En andlig livsillustration"

Aug 23, 2018

Allt är möjligt

Allt är möjligt

Continue reading "Allt är möjligt"

Aug 23, 2018

Jordning av kroppen

Vetenskapliga studier visar på tydliga positiva effekter med att jorda våra kroppar. Det vi gör när vi går barfota är att vi låter de fria elektronerna i jordens yta strömma upp i våra kroppar. Detta är naturens antioxidanter som vi fritt kan tillgå för att hjälpa våra elektriska kroppar att återbalansera sig.

Continue reading "Jordning av kroppen"

Aug 23, 2018

Käreksfulla varelser

Käreksfulla varelser

Continue reading "Käreksfulla varelser"

Aug 23, 2018

De bästa valen

De bästa valen

Continue reading "De bästa valen"