Healingresa till Peru

Healingresa till Peru 2017; magiska Amazonas och storslagna Anderna.

Välkommen att göra en transformerande healingresa med oss till Peru, en upplevelsebaserad utbildning i naturmedicin och shamanism. Vi reser först till Amazonas regnskog för att uppleva Moder Jords magnifika grundande natur, exotiska djungel, växter och djur. Vi bor i en underbar ekoby omsluten av djungelns fantastiska levande rytm och symfoni. I den tropiska miljön får du möta en av Amazonas kraftfulla shamaner, som genom helande ceremonier tar dig på en oförglömlig resa in i dig själv.

Shamanen delar med sig av naturmedicinen Ayahuasca och dess helande krafter. Du får ta emot djupgående healing i regnskogen och färdas in i nya dimensioner där transformation och andlig renhet kan ske fullt ut. Du får en fantastisk hjälp i din egen andliga utveckling och tar för alltid med dig gåvorna från Amazonas regnskog i ditt hjärta.

Efter femdagars reningsvistelse i djungeln, reser vi vidare till Inkarikets huvudstad Cuzco och den heliga dalen Sacred Valley. Vi acklimatiserar oss och möter Q`ero shamaner som kommer att göra pilgrimsvandringen tillsammans med oss i de heliga bergen. Vi besöker kraftplatser som Machu Picchu, Moray, Pisac, Tipon och upplever deras storslagenhet.

Vi beger oss sedan till Inkas heliga berg Apu Ausangate, där vår helande vandring börjar. Du får uppleva kraftfulla ceremonier enligt shamanska traditioner och initieras i Karpay riterna från inkaindianerna, för att väcka upp ännu mer kraft och ljus inom dig. När du befinner dig på denna plats känner du den nära kontakten med den högre andliga dimensionen och upplever dig vara ett med bergen, kondoren och allt som är. Du förenas med Moder Jords hjärta genom den magnifika närheten till naturen och de heliga kraftplatserna du får uppleva.

Den gyllene porten till de högre världarna öppnas och tillsammans skapar vi möjligheten att hjälpa mänskligheten och Moder Jord i sin uppstigning till den femte dimensionen, där den Gyllene tidsåldern är manifesterad helt och fullt.

Aktuella kursdatum

Healingresa till PERU: Restid 22 april - 6 maj 2017. 

Investering: Kursavgiften per person i delat rum är 28 500 kr.

OBS! Flygresa till Peru ingår inte i priset och arrangeras på egen hand eller genom resebyrå som vi kan rekommendera.

Om du önskar göra denna healingresa med oss ber vi dig vänligen fylla i formuläret nedan. När ditt formulär har tagits emot, kommer du att få mer praktisk reseinformation med kursprogram och detaljer om vad som ingår samt anmälningsblankett. Du förbinder dig inte att följa med oss genom att fylla i detta formulär utan visar bara intresse som vi sedan kan följa upp med mer information till dig.

Varmt välkommen!

Anmälan till Healingresa

Alla fält markerade med en asterisk måste fyllas i.
Jag anmäler härmed mitt intresse att följa med på "Healingresan till Peru".

Frihet & Självbestämmande

Gemenskap & Samarbete

Äkthet & Integritet

Respekt & Sanning

Kärlek & Ära

Mod & Ansvar

Mening & Synkronicitet

Mångfald & Öppenhet