Destillerat vatten,  Experter och Doktorer uttalar sig

Destillerat vatten, Experter och Doktorer ger rekommendationer och kommentarer på de positiva effekterna med att dricka destillerat vatten. Denna sida uppdateras kontinuerligt med nya doktors- och expertkommentarer.

DR. ARTHUR R. REYNOLDS:

 “Det kan med säkerhet läras ut att DET ENDA ABSOLUT RENA VATTNET ÄR VATTEN SOM RENATS VIA DESTILLATION. Instruera allmänheten om hur destillation lätt och billigt kan göras. Det skapar ett genialiskt och fruktsamt utfall med en liten destillationsapparat till varje familj.

Det kan med säkerhet läras ut att RIKLIGA MÄNGDER RENT VATTEN både invärtes och utvärtes inte hittills gjort någon skada; att de funktionella sjukdomarna som idag drabbar en stor del av mänskligheten, till en stor del kan tillskrivas ofullkomlig eliminering av avfallsprodukter, och att en GENERÖS ANVÄNDNING AV RENT VATTEN är ett mycket potent medel för att SKÖLJA UT DESSA UR KROPPEN, genom huden, lungorna, njurarna och tarmarna. Sjukdomarna orsakade av orent vatten är oräknerliga och dödliga.”

DR. GARY NULL:

“Man skall DRICKA ÅTMINSTONDE 3,7 LITER rent vatten dagligen. De flesta av oss dricker endast vid måltider och när vi är törstiga. Fel. Man kan utveckla en vana av att inte dricka vatten och leva med 66-67% vatten i kroppen, istället för 74%, vilket är nivån kroppen behöver.

När man inte har tillräckligt med vatten i sig så kommer man aldrig att ha energin man behöver. Den allra första saken jag gör för att få upp folks energi är att öka mängden vatten i deras diet. Omedelbart går deras energinivå upp.

Det första jag gör när någon lider av demens är att ge dom rikligt med kallt vatten hela dagen, varje dag. Efter ca tre veckor, börjar jag se deras demens lösas upp eftersom deras hjärna har rehydrerats. Tyvärr krymper hjärnan när man torkar ut. Genom att DRICKA RIKLIGT MED RENT VATTEN får man bättre neuronaktivitet och bättre cellkemi och man kan avgifta sina celler med rent vatten.

Vattnet måste vara rent, fritt från florid, klorid och kemikalier, detta är orsaken till att jag rekommenderar destillerat vatten. För att uppnå optimal hälsa rekommenderar jag att du DRICKER 1,8-3,7 LITER VATTEN PER DAG.

DR. C.W. DELACY EVANS:

“ANVÄND SOM DRYCK KOMMER DESTILLERAT VATTEN OMEDELBART ABSORBERAS in i blodet, det kommer kraftigt öka blodets löslighet så att det HÅLLER SALTER som redan finns i blodet i lösning, motverka att salterna lagras undan i olika organ och strukturer, gynnar eliminering via olika exkret, och tenderar att avlägsna de jordnära föreningar som redan har ackumulerats i kroppen.

Det råder inga tvivel om VÄRDET I ANVÄNDNINGEN AV DESTILLERAT VATTNEN som bromsare av den förstenande effekten som tycks utgöra tillståndet av åldrande.”

NIKOLA TESLA:

“…ENDAST EN GALNING DRICKER OSTERILISERAT VATTEN”

  • Nicola Teslas kommentar när han frågades om sina förutsägelser för de kommande 100 åren, Liberty Magazine, 9 Februari 1935

Nikola Tesla

BERNARR MACFADDEN:

“…det är viktigt att vi GER KROPPEN TILLRÄCKLIGA MÄNGDER MED RENT VATTEN för att blodet skall bibehålla sin normala vätskekonsistens, och för att sjukdomsproducerande ämnen skall elimineras.

DET FINNS INGET RENGÖRINGSMEDEL SOM ÄR VIKTIGARE ÄN VATTEN, inte bara för utsidan av kroppen utan också för insidan, från topp till tå. Det är en mycket enkel uppgift att dricka ett glas vatten men resultatet av denna handling är fantastisk. En mycket liten andel av vattnet kommer att nå till inälvorna och den betydligt större andelen absorberas in i blodet och når in i cirkulationen av denna livgivande vätska.”

”Om man är kräsen beträffande sin vattenkälla blir MAN NÄSTAN TVINGAD ATT ANVÄNDA DESTILLERAT VATTEN.”

— Bernarr Macfadden, från Macfadden’s Encyclopedia of Physical Culture, 1911.

“Små barns bad: Ha ett glas av destillerat vatten tillgängligt, ett par skedar är mycket uppfriskande för ett litet barn efter sitt bad.”

”Småbarns naturliga mat: Bröstmjölk är allt ett barn behöver, möjligen tillfälligt en sked med destillerat vatten.”

— Bernarr and Marguerite MacFadden, från “Physical Culture for Babies” 1904.

DR. ALEXANDER GRAHAM BELL:

“Jag tänkte att om JAG DRACK RIKLIGT AV DET skulle jag bli av med en del av de salter som täckte mina ischiasnerver. Jag provade och det fungerade utmärkt. På kort tid blev jag av med min ischias och jag har varit fri från reumatism från den dagen. Jag har FORTSATT DRICKA MITT DESTILLERADE VATTEN och tillskriver min nästan perfekta hälsa till detta."

— Dr. Alexander Graham Bell, Uppfinnare av Telefonen

Dr. Alexander Graham Bell

JACK BELL, AMERICAN MEDICAL ASSOCIATION:

Så vitt vi känner till, skulle det inte finnas några negativa hälsoeffekter av FORTSATT FÖRTÄRING AV DESTILLERAT VATTEN."

—Jack A. Bell – Assistant Director, May 17 1985; American Medical Association; Division of Personal and Public Health Policy

DR. BRIAN CLEMENT:

“Destillerat vatten är ett rent vatten. Många människor har blivit vilseledda att tro att det lakar ut mineraler ur kroppen. Under mitt liv har jag DRUCKIT DESTILLERAT VATTEN I 35 ÅR. Universitetet i Los Angeles Californien, berättade för mig för flera år sedan att jag har en bentäthet som en 22 årig atlet. Så, om destillerat vatten skulle laka ur mineraler ur kroppen skulle jag förmodligen vara handikappad vid det här laget.”

—Dr. Brian Clement, från videon, “Why Choose Distilled Water?”

DR. ALLEN E. BANIK:

“Vad vi som vetenskapsmän och allmänheten aldrig förstått är att mineraler som tillförs kroppen från vatten är oorganiska mineraler, som kroppen inte kan tillgodogöra sig (smälta). De enda mineraler som kroppen kan använda sig av är organiska mineraler (från frukt och grönsaker). Alla andra typer av mineraler är främmande substanser för kroppen som den måste göra sig av med eller eliminera.”

”Destillerat vatten är vatten av renaste sort. Det är lukt- och smakfritt. Den gudomliga uppgiften för vatten är att fungera som lösningsmedel. I naturen, är vatten så finfördelat att man inte kan se det med blotta ögat när det avdunstar och dras samman i molnen. Sedan faller det som regn  och förhindrar jorden att torka ut eller brännas. Som lösningsmedel löser det upp sten och jord. Det är del i transporten av näringsämnen till växtlivet.

I den mänskliga kroppen fyller det liknande funktioner. ...Destillerat vatten fungerar som ett lösningsmedel i kroppen. Det löser upp livsmedelsämnen så de blir tillgängliga att tas upp av varje cell. Det löser upp oorganiska mineraler som deponerats i kroppens vävnader för att kunna elimineras i en kroppslig reningsprocess. Destillerat vatten är det bästa lösningsmedlet på jorden – det enda lösningsmedlet som kan tas in i kroppen utan att skada våra vävnader.”

”DEN GENOMSNITTLIGA PERSONEN DRICKER UNGEFÄR 3,7 LITER VATTEN OM DAGEN. ...DETTA ÄR INTE FÖR MYCKET. MÅNGA DRICKER MYCKET MER.”

”Idag ordinerar många progressiva doktorer destillerat vatten till sina patienter.”

— Allen E. Banik, M.D. utdrag ur, “The Choice is Clear”

DR. CLIFFORD C. DENNISON:

“…det finns hundratal fallstudier som beskriver människor som har njutit framgång med att lindra eller övervinna dessa hälsoproblem (artrit, hjärtsjukdomar, högt blodtryck, åderförkalkning, njursten, gallsten, grå starr och emfysem) när de UTESLUTANDE BÖRJADE DRICKA DESTILLERAT VATTEN.”

—Dr. Clifford C. Dennison, Ed. D., en Associate Professor vid Lee College i Cleveland, Tennessee, och en livslång vattenforskare

DR. CHESTER HANDLEY:

“jag kan inte tillräckligt kraftigt betona VIKTEN AV ATT DRICKA DESTILLERAT VATTEN FÖR RENGÖRING av blodet, för att reducera smärta från artros och minska blodtrycket. Det är också känt för att reducera kolesterol och triglycerider. Den enda effekten på kroppen, är hälsa.

Det finns tumregler för hur mycket vatten man skall dricka. Tumregeln för en normal dag är halva kroppsvikten (i punds, översättarens anm.) i ounces per dag. Om du svettas och anstränger dig skall du dricka mer, inte mindre. Vi har en tendens att ta en kopp kaffe, kola och juicer, men vi behöver KOMMA TILLBAKS TILL VANAN ATT TA EN KOPP DESTILLERAT VATTEN. För att ge er ett exempel vad det betyder, är du en man och väger 90 kg skall du dricka minst 2,8 liter destillerat vatten under en dag.

Det finns något intressant att notera för dom som är tycker om att studera Bibeln, Jobs bok som är den äldsta boken i bibeln, jag tror det är i 36:e kapitlet, berättar att Gud tog upp vattnet, destillerade det och hällde ut det i överflöd över människorna. Det logiska argumentet är att vem vet bäst vad vi behöver än vår skapare och han gav oss destillerat vatten.”

— Dr. Chester Handley, D.C., M.D., från hans artikel, “The Importance of Distilled Water in Aging”

DR. RICHARD SCHULZE:

“Endast destillerat vatten, det tommaste vattnet är tillåtet. Destillerat vatten är så tomt, det är som ett vacuum, det är det universella lösningsmedlet mot oönskade mineralavlagringar. Genom att DRICKA DESTILLERAT VATTEN REGELBUNDET kommer du lösa upp stenar och motverkat att nya bildas...”

— Dr. Richard Schulze, N.D., M.H.  från  “Kidney Stone Dissolving Routine”

DR. NORMAN W. WALKER:

“Människor som säger att Destillerat Vatten lakar ur kroppen på mineraler har rätt men bara i detta avseende. Det är endast rätt till 50%. Det är i det närmaste omöjligt för Destillerat Vatten att separera mineraler, som blivit en integrerad del av celler och vävnader i kroppen. Destillerat vatten kommer ENDAST samla upp mineraler som finns kvar i kroppen, mineraler som deponerats via naturligt vatten OCH från celler, mineralerna som det naturliga vattnet ursprungligen samlar upp genom kontakt med jorden och stenar. Denna typ av mineraler, efter att kroppens celler vägrat att ta upp dom, har inget konstruktivt värde. Tvärtom, det är skräp som destillerat vatten har möjlighet att samla upp och eliminera från systemet.”

”Hur mycket juice kan säkert konsumeras? Så mycket som man bekvämt kan dricka utan att pressa sig själv. Som en generell regel, ett stort glas är det minsta som kommer att visa några märkbara resultat, HELLRE TVÅ TILL ÅTTA STORA GLAS ELLER FLER. Vi måste tänka på att ju mer juice vi dricker desto snabbare blir resultaten.”

—Dr. Norman W. Walker, från sina böcker, “Water Can Undermine Your Health” och “Fresh Vegetable and Fruit Juices”.

DR. CHARLES MAYO:

”VATTENS HÅRDHET (OORGANISKA MINERALER I LÖSNING) är den underliggande orsaken till många, om inte alla, sjukdomar som följer av gifter i tarmkanalen. Dessa (hårda mineraler) passerar genom tarmväggarna till lymfsystemet, som levererar alla sina ämnen till blodet, vilket i sin tur, förser hela kroppen. DETTA ÄR ORSAKEN TILL MYCKET MÄNSKLIGA SJUKDOMAR.” 

Frihet & Självbestämmande

Gemenskap & Samarbete

Äkthet & Integritet

Respekt & Sanning

Kärlek & Ära

Mod & Ansvar

Mening & Synkronicitet

Mångfald & Öppenhet