Peru 2022

Välkommen att göra en djupgående personligt utvecklande och transformerande resa med oss, Pär & Pernilla, till Peru! Det är en upplevelsebaserad utbildning i naturmedicin och shamanism från de lokala ursprungsbefolkningarna i Amazonas och Anderna. Vi reser först till Amazonas regnskog för att uppleva Moder Jords magnifika grundande natur, exotiska djungel, växter och djur. Vi bor i en underbar ekoby omsluten av djungelns fantastiska levande rytm och symfoni.

Nedan Peru 2019 film ger ett smakprov på våra resor och en känsla för vad du kan förvänta dig av Peruresan 2022. Programmet för Peru 2022 är inte klart vilket innebär att vissa av nedan angivna platser kan komma att ändras. Vi tar redan nu emot förfrågningar och icke bindande intresseanmälningar.

Mötet med regnskogen är nästa omöjlig att klä i ord, den är så ursprunglig, kraftfull och kärleksfull samtidigt som den omgärdas av magi och känslan av övernaturlighet. Under våra vandringar tillåter vi naturen fullständigt omsluta oss för att vi skall ta emot djupgående healing och transformation bortom sinnenas logik.

I denna tropiska miljö får du möta en av Amazonas fantastiska shamaner, som delar med sig av ceremonier och uråldrig kunskap som gått i arv genom generationer. Shamanen delar med sig av naturmedicinen och dess helande krafter, tillåt honom ta dig på en oförglömlig resa in i dig själv.

Under dessa dagar får du en fantastisk hjälp i din egen personliga och andliga utveckling och bär för alltid med dig gåvorna från Amazonas regnskog i ditt hjärta.

Efter femdagars vistelse i djungeln reser vi vidare till Inkarikets huvudstad Cuzco och den heliga dalen, Sacred Valley. Vi acklimatiserar oss till höjden och möter Andernas Qero´s shamaner som kommer att göra vandringen tillsammans med oss i de heliga bergen. 

Vi besöker olika heliga kraftplatser som Machu Picchu, Pumamarka, Uno Orqo och upplever deras storslagenhet samt besöker pittoreska byar som Pisac.

Vi beger oss sedan till Inkas heliga berg "Apu Huanacaury" en av de fyra beskyddarna av Cusco, där vår helande vandring börjar. Du får uppleva storslagen miljö, fantastiska vandringar och kraftfulla ceremonier enligt Qero shamanska traditioner. Du initieras i Karpay riter från inkaindianerna för att väcka upp ännu mer urkraft och ljus inom dig.

När du nu varit isolerad från ditt vanliga liv, vanor och beteenden under så pass många dagar och befinner dig på denna magiska plats är det vanligt att man får uppleva en ny djupare kontakt med sig själv, naturen och de högre andliga dimensionerna kan börja förnimmas inom dig. Upplevelsen att vara ett med vår vackra Moder Jord, bergen, vattnen, vindarna, kondoren, stjärnorna och allt som är.

Vem är du om åker med oss på denna resa?

För att göra denna resa är du villig att öppna dina sinnen, släppa taget om de koncept som sätter livet och verkligheten inom bestämda ramar. Resan är en upplevelse som innehåller allt det man kan önska av fantastisk natur och miljöer, kultur, upplevelser av tropiska djur och vänliga vackra människor. Men resan innehåller också en annan dimension, äventyret in i mystiken, som är en i allra högsta grad verklig del av den ursprungliga Amazonas- och Andiska kulturen och för att du skall känna dig bekväm med resan och gruppen är det viktigt att ha en öppenhet även för denna mer subtila och abstrakta del av äventyret.

Det är en personlig spirituell helande och utvecklande resa som ger alldeles nya och rikare perspektiv på den värld och verklighet vi lever. Du kommer hem som en uppgraderad och i upplevelser rikare person och personlighet!

Om du är intresserad av att göra denna magiska resa, som görs i samarbete med Avalon Healingcenter, ber vi dig kontakta Pär på telefon 0730-292397 eller maila: par@nawi-flow.com. Jag kommer då skicka mer praktisk kursinformation, priser och kursprogram.

Välkommen att resa med oss!

Pär & Pernilla