Om Pär

Jag är en människa som vandrar den högre vägen av sanning,  självförverkligande och expanderat medvetande. Den nyfikenheten som jag känner för människan och den ofantliga potential som jag vet bor inom oss alla, gör att jag idag kan leva min dröm och hjälpa dom människor som känner sig redo att öppna upp för en ökad medvetenhet om sig själva. Jag lever denna dröm på Orust tillsammans med min Pernilla och våra tre barn. Vi bor på en vacker gård som är omgiven av en fantastisk natur, nära hav och gröna skogar.  

Jag är född och uppvuxen i Ytterby, norr om Göteborg. Genom åren har jag bott i och runt Göteborg, samt periodvis även i Frankrike och USA.

Jag har sedan jag var barn undrat hur saker och ting hänger ihop på ett djupare plan och i ett högre perspektiv. Jag grubblade tidigt över begrepp som Gud, evolutionsläran och ateism. Jag frågade mig ofta hur olika livsåskådningar hängde ihop. Mina funderingar har legat vilande under många år, för att senare väckas upp på nytt.

Grunden till mitt uppvaknande var en inre tomhet och frågan om livet skulle vara som det var. Jag hade då något som till det yttre såg bra och kanske lyckat ut; en framgångsrik karriär, ett hus i fint område, fru och två fantastiska barn. Men vad gick allting ut på? Mitt sökande började utifrån ett vetenskapligt perspektiv, men förändrades ju djupare jag kom. Jag började utforska området där vetenskapen möter mystiken, andligheten och ursprungsbefolkningens synssätt. När jag kom i kontakt med världen av alternativmedicin började jag utforska mig själv. Jag gick kurser och utbildningar för att praktisera och fördjupa mig i olika healingformer.

Sedan några år tillbaka vandrar jag shamanens väg och har återkopplat min starka kontakt med Moder Jord. Jag erbjuder idag olika behandlingar i form av shamansk healing, andlig kirurgi, mästarhealing och BARS. Det är min djupaste önskan att hjälpa människor återskapa energibalansen i sinne, kropp och själ, finna tilliten till sig själva och sin egen inre vägledning. Jag erbjuder personlig och andlig coachning, för att hjälpa människor hitta tillbaka till sig själva och sin egen högre inre potential.

Jag har glädjen att kunna erbjuda manscirklar där vi återkopplar till naturen och vår ursprungliga kunskap och kraft. Vi fördjupar oss i begreppet ”Man kan bara ge det man själv har” och inser vikten av självkärlek och självrespekt. Gruppdynamiken skapar en trygg, tillåtande och ickedömande miljö, som hjälper oss att öppna upp för att se och känna dom delar inom oss själva, som vi är redo att belysa och försonas med. Det är stunder då vi tillåts vara vårt genuina jag.

Tillsammans med Pernilla arrangerar jag också personligt och andligt utvecklande resor till Peru. Vi vandrar och guidas i fantastiska Amazons djungel, jordens lunga, där också en kraftfull shaman låter oss få ta del av kunskapen om djungelns mediciner. Vi vandrar sedan i Andernas heliga berg tillsammans med Qero shamaner, som i rakt nedstigande led för "Visdomshållarnas" hjärtcentrerade och kärleksbaserade traditioner och livsstil vidare. Shamanerna låter oss ta del av andliga initieringar och vackra ceremonier.

Våra vetenskapliga framsteg följer takten som vårt medvetande höjs med, dvs vi kan inte göra upptäkter om vi inte nått en nivå av medvetenhet där vi kan ta emot den. Detta innebär att de senaste vetenskapliga framstegen avmystifierar det vi "igår" kallade mystik. Våra vetenskapligt skolade hjärnor får därmed vetenskapliga begrepp att förklara det abstrakta. Det är fantastiska och fantasieggande koncept som nu tillför en expanderad syn på vårt medvetande om oss själva och världen vi har runt omkring oss.

Mycket av det vi tidigare lärt oss ställs nu på ända. Min önskan är att lyfta fram exempel som bygger broar mellan vetenskap, mystik, andlighet och urbefolkningars synsätt. Som jag ser det hjälper det oss att förstå att vi är oändligt mycket mer än bara en separerad kropp. Vi kan istället se att vi interagerar med varandra på ett långt mer omfattande sätt än vi tidigare har trott och att vi alla besitter fantastiska förmågor som vi kan väcka upp när vi är redo. Läs mer om min syn på den pågående Medvetandestigningen.

Jag brinner också för att sprida och väcka kunskapen som finns inom oss alla, kunskapen om det rena vattnet och dess hälsobringande effekter. Det rena, högvibrerande, destillerade vattnet är fritt från mineraler, det hjälper oss att balansera upp vår fysiska kropp. Vattnet avgiftar oss från de oönskade ämnen som genom åren lagrats undan i leder, blodkärl och vävnader. Vattnet avkalkar även vår andliga körtel, tallkottskörteln, vilket öppnar upp för en fördjupad kontakt med den andliga aspekten av oss själva.

Vi har klivit in i den Gyllene Tidsåldern och befinner oss alla i en tid av kraftfull transformation. Det är stora saker som pågår i och omkring oss, som vi både är medvetna och omedvetna om. Min önskan är att under denna tid få bidra, på alla sätt jag kan, genom att hjälpa människor att må bättre, få människor att stanna upp och att vakna upp till sig själva och sin egen kraft. Min önskan är att få se människor blomma, le och förvandlas till det dom på djupet önskar bli, att varje dag få leva sin fulla potential.

Frihet & Självbestämmande

Gemenskap & Samarbete

Äkthet & Integritet

Respekt & Sanning

Kärlek & Ära

Mod & Ansvar

Mening & Synkronicitet

Mångfald & Öppenhet