Manscirkel

Denna manscirkel vänder sig till dig som har en längtan efter att känna en större tillfredsställelse och glädje i ditt liv. Den vänder sig till dig som börjar ifrågasätta din livssituation eller kanske redan har förstått att det måste finnas ett annat sätt att ta sig an livet. Den vänder sig till dig som känner nyfikenhet att utforska nya synsätt och nu är redo att själv göra förändringar som kan hjälpa dig att lösa upp de motstånd som livet envist fortsätter att låta dig uppleva.

Många av oss har upplevt dessa motstånd som långvariga svårigheter i relationer med kollegor, vår partner, vänner eller i familjen. Att bli missförstådda eller att inte bli lyssnade på. Vi kan uppleva stress på jobbet och hemma - att inte räcka till. I dagens uppkopplade samhälle har vi dessutom ett ”krav ” att vara informerade om allt som sker i världen och med alla vänner på Facebook eller andra sociala medier. Vi känner oss många gånger inte tillfreds med det vi presterar, tiden räcker inte till att göra allt som skall göras och samtidigt finnas till för nära och kära.

Skall det vara så här?


Varmt välkommen att ta din plats i denna manscirkel

Denna manscirkel är ett forum där män träffas för att utforska det inre av oss själva. Det är en värld som det fram till nu varit mer kvinnor som visat intresse för men idag är fler och fler män också redo att titta inåt.

Utifrån verkliga situationer och egna erfarenheter iakttar vi de processer som pågår i och omkring oss, vi ser vad detta gör med våra tankar och känslor. Hur påverkar dessa inre processer våra beteenden och våra yttre upplevelser?

Hur uppstår våra känslor, finns det något som återkommande laddade situationer vill visa oss? Kan vi bryta oönskade beteendemönster? Vad är det som händer med oss och vår motpart i konflikter och hur tar vi oss tillbaks till välbefinnandet? Vi pratar om stress och hur ett konstant tankeflöde kan göra det svårt eller "omöjligt" att finna ro att koppla av.

Vad är tankens kraft och kan våra fokuserade tankar skapa den verklighet som vi upplever? Vi kommer att prata om vikten av att medvetandegöra våra tankar för att avsiktligt fokusera om tankeflödet och styra upplevelserna i den riktning vi önskar. Detta är i princip det som som många framgångsrika idrottsmän gör idag. Du kommer också att aktivera och förstärka ditt eget inre vägledningssystem, som hjälper och guidar dig att fatta beslut som blir rätt för just dig.

Denna manscirkel är även ett forum där vi pratar om vad ny vetenskap vill visa oss när det gäller den subtila världen dit bl.a. tankar och känslor hör. Vetenskap som öppnar dörren till en ny förståelse för oss själva och vår omvärld.

Du kommer ge dig in i en läkande och utvecklande personlig process där du väcker upp och förstärker din egen inre kunskap. Den kommer att erbjuda dig redskap för att hantera situationer i vardagen; i familjen, bland vänner och på jobbet. Kunskapen kommer att stärka din självkänsla, kärleken till dig själv, vilket är grunden till en inre trygghet och harmoniska relationer.

Det är min övertygelse att många av oss bara lever en bråkdel av vår potential. Genom att öppna upp för din inre vägledning och din inre kunskap tar du ett stadigt tag i rodret. I din fulla kraft kommer du medvetet kunna maximera välbefinnandet i alla dina inre och yttre upplevelser.

Kom och bidra med din historia, ta steget och utmana dig själv att göra annorlunda. Låt ditt sagda ord och/eller ditt medvetna lyssnande skapa synkroniserad harmoni, växande och läkning för dig själv och andra i cirkeln.

Det är aldrig för sent att ansluta till en cirkeln, den har ingen början, den har inget slut. 

Låter allt detta som en spännande resa är du välkommen att anmäla dig genom att följa länken till Avalon Healingcenter. Där ser du även nästa aktuella datum som vi träffas.

Investering: 200 kr i direkt bidrag till den fortsatta utbyggnaden av kurscentret

Plats: Henån, Orust, följ länken för vägbeskrivning

Har du några frågor är du välkommen att i första hand kontakta mig på  par@nawi-flow.com.

Frihet & Självbestämmande

Gemenskap & Samarbete

Äkthet & Integritet

Respekt & Sanning

Kärlek & Ära

Mod & Ansvar

Mening & Synkronicitet

Mångfald & Öppenhet