Välkommen till våra AKTIVITETSDAGAR på kurscentret i sommar

Aktivitetsdagar på kurscentret

Kurscentret är en plats som skapas utifrån en högre vision om att kunna erbjuda människor som dras till oss och kunskapen vi förmedlar, en vacker kraftplats med höga, rena och harmoniserande energier. I en tillåtande högvibrerande miljö sker de mest mirakulösa helanden av både sinne, kropp och själ. Vår önskan är att ge människor andrum, möjligheten att återfinna ro och njutning i att bara vara.

Vi bjuder nu in alla som önskar bidra med sin energi till kurscentret för att hjälpa oss fortsätta skapa och manifestera platsen. Varmt välkommen till höstens aktivitetsdag på Orust Lördag den 15 oktober.

Vi bjuder på frukt och dricka och avslutar dagen med energiförstärkande ceremoni på kvällen kl. 18.30-21.00. Ceremonin är öppen för alla men ni som varit med och arbetat under dagen är givetvis med utan kostnad. Obs! Medtag egen lunch/middagskorg. 
  
Vi startar vid kl. 9.00 och håller på fram till ca 17.00 då vi bryter för middag.

Höstens Projekt

Förra årets och årets arbetsdagar har verkligen uppskattats och vi har alla haft supermysigt. Arbetet med "Kurshuset" fortsätter.

Vi är äntligen klara med målning av ytterväggarna, golv och väggar i köket är i stort sett klart så stort tack till er alla som har hjälpt till och stöttat oss i detta arbete!

Vi har kvar mindre målningsarbete av fönster, foder och lister och ett sista lager färg på innerväggar och tak i kursköket. Vi har lite foder, smygar och lister som skall spikas upp. Sedan skall vi upp på loftet så taket blir isolerat. Vi har ved som behöver sågas och klyvas och en altan som skall avslutas. Vi behöver också koppla på vatten och avlopp till köket. Badrummet kommer vi fortsätta med under hösten/vintern men vi avslutar köket innan vi fortsätter med det. Som ni ser så går det framåt men det återstår en del innan det blir helt klart.
  
Detta är i stora drag vad som planeras för dessa tillfällen men det kan givetvis komma att ändra sig något.

Om ni önskar delta vänligen maila Pär: par@nawi-flow.com eller ring Pernilla på telefon: +46 (0)73-552 82 32.

Varmt välkomna att bidra med er positiva, kreativa och kärleksfulla energi. Kurscentret är vår gemensamma skapelse!

Kärlek och Ljus
 Pernilla och Pär

Frihet & Självbestämmande

Gemenskap & Samarbete

Äkthet & Integritet

Respekt & Sanning

Kärlek & Ära

Mod & Ansvar

Mening & Synkronicitet

Mångfald & Öppenhet